View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000009Sanny Builder[All Projects] compilerpublic2013-07-20 21:202013-07-20 21:22
ReporterSeemann 
Assigned ToSeemann 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Product Version3.08 
Target Version3.09Fixed in Version3.09 
Summary0000009: some model names can't be compiled in a CLEO script
DescriptionThe compiler does not allow to use a name of the model that is not defined in the DEFAULT.IDE, VEHICLES.IDE (SA), PEDS.IDE (SA) in an external script having no header info, raising the error #0083 (Model name can not be used).
Steps To ReproduceThis line causes an error
0@ = Object.Create(#TEMP_STINGER2, 0, 0, 0)

while this one is correct
0@ = Object.Create(2899, 0, 0, 0)
Additional Informationhttp://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=399842&view=findpost&p=1059008126 [^]
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2013-07-20 21:20 Seemann New Issue
2013-07-20 21:20 Seemann Status new => assigned
2013-07-20 21:20 Seemann Assigned To => Seemann
2013-07-20 21:20 Seemann Status assigned => resolved
2013-07-20 21:20 Seemann Resolution open => fixed
2013-07-20 21:20 Seemann Fixed in Version => 3.09
2013-07-20 21:20 Seemann Summary a model name can't be compiled in a CLEO script => some model names can't be compiled in a CLEO script
2013-07-20 21:22 Seemann Steps to Reproduce Updated View Revisions


Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker